Ιταλία Αυστρία - Pfgzbdk Aqwhm / Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν.

Ιταλία Αυστρία - Pfgzbdk Aqwhm / Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν.. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid). Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Αμφίβολοι κιελίνι και φλορέντσι για το ματς με την αυστρία τζόρτζιο κιελίνι και αλεσάντρο φλορέντσι παραμένουν αμφίβολοι για το ματς των «16» του euro μεταξύ ιταλίας και αυστρίας. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021.

Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Δείτε το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα σε ιταλία και αυστρία, στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση των ιταλών στα προημιτελικά του euro.

Dfeyo4zyefnr2m
Dfeyo4zyefnr2m from www.ieidiseis.gr
Ιταλία και αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα την πρόκριση για τους 8 του euro. Τα είδε… όλα, αλλά πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα η ιταλία! Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Το κοντράστ συναισθημάτων με τη λήξη του αγώνα! Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960!

Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του.

Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Αμφίβολοι κιελίνι και φλορέντσι για το ματς με την αυστρία τζόρτζιο κιελίνι και αλεσάντρο φλορέντσι παραμένουν αμφίβολοι για το ματς των «16» του euro μεταξύ ιταλίας και αυστρίας. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid). Δείτε το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα σε ιταλία και αυστρία, στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση των ιταλών στα προημιτελικά του euro. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Σπουδαία επέμβαση ντοναρούμα στον σάουμπ glomex; Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Αγχωτική πρόκριση με «χρυσές» αλλαγέςαθλητισμοσ η ιταλία δυσκολεύτηκε. Το κοντράστ συναισθημάτων με τη λήξη του αγώνα! Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Τα είδε… όλα, αλλά πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα η ιταλία!

Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία. Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021.

59ievy4h7y05rm
59ievy4h7y05rm from sportdog.gr
Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Ιταλία και αυστρία τίθενται αντιμέτωπες το σάββατο (26/6) στο «γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Σπουδαία επέμβαση ντοναρούμα στον σάουμπ glomex; Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Το κοντράστ συναισθημάτων με τη λήξη του αγώνα!

Σπουδαία επέμβαση ντοναρούμα στον σάουμπ glomex;

Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Ιταλία και αυστρία τίθενται αντιμέτωπες το σάββατο (26/6) στο «γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία. Δείτε το κοντράστ συναισθημάτων ανάμεσα σε ιταλία και αυστρία, στιγμές μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την πρόκριση των ιταλών στα προημιτελικά του euro. Αγχωτική πρόκριση με «χρυσές» αλλαγέςαθλητισμοσ η ιταλία δυσκολεύτηκε. Τα είδε… όλα, αλλά πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα η ιταλία! Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid).

Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Αγχωτική πρόκριση με «χρυσές» αλλαγέςαθλητισμοσ η ιταλία δυσκολεύτηκε.

Evvgacpcxgshhm
Evvgacpcxgshhm from i4thumbs.glomex.com
Αμφίβολοι κιελίνι και φλορέντσι για το ματς με την αυστρία τζόρτζιο κιελίνι και αλεσάντρο φλορέντσι παραμένουν αμφίβολοι για το ματς των «16» του euro μεταξύ ιταλίας και αυστρίας. Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid). Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Ιταλία και αυστρία τίθενται αντιμέτωπες το σάββατο (26/6) στο «γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, ο αρναούτοβιτς με κεφαλιά νίκησε τον ντοναρούμα, αλλά εν τέλει υπήρξε οφσάιντ στη φάση με το γκολ να ακυρώνεται.

Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid).

Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία. Η αυστρία βρήκε ένα γκολ κόντρα στην ιταλία, αλλά αυτό ακυρώθηκε. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Το κοντράστ συναισθημάτων με τη λήξη του αγώνα! Ιταλία και αυστρία τίθενται αντιμέτωπες το σάββατο (26/6) στο «γουέμπλεϊ», στο πλαίσιο της φάσης των «16» του φετινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Σπουδαία επέμβαση ντοναρούμα στον σάουμπ glomex; Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid).